loading...
هاستینگ
امیر بازدید : 16 پنجشنبه 19 اسفند 1400 نظرات (1)

بدون شک ویژوال استودیو کد یکی از محبوب‌ترین ویرایشگرهای موجود در دنیای برنامه‌نویسی است. این ویرایشگر محبوب که متن باز و رایگان است توسط شرکت مایکروسافت از تاریخ ۲۹ آوریل ۲۰۱۵ توسعه داده شده است. شاید بتوان گفت مهم‌ترین امکاناتی که دلیل محبوبیت این ویرایشگر شده است وجود افزونه‌های فراوان و قابلیت تکمیل کننده‌ی خودکار در این نرم‌افزار است. در سال ۲۰۱۸ در سایت استک اور فلو این ویرایشگر با کسب ۳۴٫۹ درصد از ۷۵,۳۹۸ رای محبوب‌ترین ویرایشگر در بین توسعه دهندگان قرار گرفت. نکته‌ای که حائز اهمیت است ویژوال استودیو کد با نرم افزار ویژوال استودیو فرق می‌کند.

امیر بازدید : 22 پنجشنبه 19 اسفند 1400 نظرات (0)

همان‌طور که می‌دانید از قابلیت‌هایی که در سی پنل است، ساختن اکانت ایمیل است و شما می‌توانید بدون محدودیت هر تعداد که می‌خواهید برای خود اکانت ایمیل بسازید و به تبع تعدادِ زیادِ اکانتِ ایمیل و تعدادِ زیادِ ایمیلِ دریافتی نیز نیاز به پاسخ هم دارد و پیش می‌آید برای افراد که از پاسخ به ایمیل‌های خود عاجز می‌شود و به چیزی نیاز پیدا می‌‎کند که به ایمیل‌هایش پاسخ دهد. سی پنل این مشکل را با ابزاری به نام Autoresponders هل کرده است و به شما این امکان را می‌دهد تا شما بتوانید به صورت خودکار به ایمیل‌ها پاسخ دهید.

امیر بازدید : 17 پنجشنبه 19 اسفند 1400 نظرات (0)

کنترل پنل یکی از موارد مورد نیاز برای مدیریت و نگهداری صحیح از یک سرور میباشد. بدون کنترل پنل نمیتوان از فضای میزبانی یا هاست استفاده کرد و آن را فروخت، به همین دلیل ما نیاز داریم که یک کنترل پنل متناسب با نیازهای خود انتخاب و آن را در لینوکس خودمان نصب کنیم.

در این مقاله میخواهیم به شما کمک کنیم تا کنترل پنل محبوب و مورد نیاز خود را پیدا و آن را نصب کنید تا از این به بعد هیچ مشکلی در این حوزه نداشته باشید. کنترل پنل ها به دو صورت پولی و رایگان وجود دارند، بیشتر شرکت های هاستینگ از نسخه های پولی استفاده میکنند زیرا آنها پشتیبانی بهتر و امنیت بالاتری دارند، البته باید ذکر کنم برخی پنل های رایگان نیز چیزی از نسخه های پولی کم ندارند و بسیار کاربردی میباشند، در ادامه به معرفی تمامی این موارد خواهیم پرداخت و معایب و مزایای هرکدام را نیز تشریح خواهیم کرد. لازم به ذکر است کنترل پنل ها در این مقاله رتبه بندی نشده اند و صرفا به آنها اشاره شده است.

امیر بازدید : 14 سه شنبه 03 اسفند 1400 نظرات (0)

دی ان اس مخفف سه واژه‌ی Domain Name System است که به فارسی سامانهٔ نام دامنه معنا می‌شود. حفظ کردن شماره تلفن‌های دوستان و آشنایان کمی دشوار است و به همین دلیل ما آن‌ها را به اسمشان ذخیره می‌کنیم نه به نام شماره تلفن آن‌ها در دنیای اینترنت هم چنین چیزی اتفاق افتاده است وقتی ما دامنه‌ی یک وب‌سایت را در مرورگر خود وارد می‌کنیم در اصل به آیپی مربوط به سایت رجوع می‌کنیم نه به نام دامنه یعنی نام دامنه فقط برای سهولت در ذهن ماندن ما ساخته شده است. حال DNS در این میان چه می‌کند؟ دی‌ان‌اس در اصل رابطی است که نام دامنه را به آیپی متصل می‌کند و برای اینکه بخواهید دی ان اسی خود را در سی پنل تعریف کنید در این مقاله با ما همراه باشید.

امیر بازدید : 22 سه شنبه 03 اسفند 1400 نظرات (0)

در ۱۸ ژانویه‌ی ۲۰۰۸ بود که جون اسکینر و ویل باند ویرایشگری به نام Sublime Text را به دنیای برنامه‌نویسی عرضه کرد. این ویرایشگر که امروزه محبوبیت بسیار زیادی را در بین برنامه نویسان دارد و از این جهت توسعه‌دهندگانی که به این نوع نرم‌افزارها تعصب خاصی دارند از این ویرایشگر به‌عنوان ابزار کار خود استفاده می‌کنند. این نرم‌افزار توسط زبان‌های پایتون و سی‌ پلاس پلاس نوشته شده است و بسیار سبک و روان است اما تنها نقطه‌ی ضعف این ویرایشگر عدم پشتیبانی از زبان فارسی است اما با این حال توسعه‌دهندگان زیادی از این ویرایشگر برای خود استفاده می‌کنند.

امیر بازدید : 17 سه شنبه 03 اسفند 1400 نظرات (0)

از قابلیت‌هایی که فضای میزبانی وب در اختیار شما قرار می‌دهد ساختن ایمیل متصل به دامنه خودتان است. معمولاً ایمیل‌ها با پسوند email.com و یا gmail.com هستند که مردم عامی از آن به صورت رایگان می‌توانند استفاده کنند اما شمایی که یک فضای میزبانی وب (هاست) دارید و برای این فضا هزینه‌ای را پرداخت کرده‌اید می‌توانید ایمیل خود را با پسوند دامنه خود داشته باشید. مثلا ایمیلی که سایت zoip.ir در اختیار شما قرار داده است info@zoip.ir است. این نوع ایمیل‌ها را از طریق هسته و ریشه هر فضای میزبانی یعنی کنترل پنل آن ساخته می‌شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا به شما آموزش چگونه ساختن این نوع ایمیل‌ها را از طریق ابزار Email Accounts در سی پنل ارائه دهم.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 03 اسفند 1400 نظرات (0)

یکی از این ویرایشگرها Brackets است که به دلیل سبک بودن آن و داشتن حالت لایو سرور برای برنامه‌نویسان محبوبیت خود را دارد. این ویرایشگر که توسط Adobe Inc توسعه یافته است، منبع‌باز بوده و با مجوز MIT در گیت‌هاب تحت نظر توسعه‌دهندگان نگهداری می‌شود. این نرم افزار که در ۴ نوامبر ۲۰۱۴ انتشار یافت و با هدف و تمرکز آن بر JavaScript و HTML و CSS تعبیه شده است. اگر به این برنامه نیاز دارید در ادامه این مقاله همراه ما باشید

امیر بازدید : 15 سه شنبه 03 اسفند 1400 نظرات (0)

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که آدرس سایتی وارد می‌کنید اما سایت دیگری برای شما بالا می‌آید و دامنه‌ی آن به url دیگری تغییر می‌کند. این عملیات که به ارجاع ۳۰۱ معروف است به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. یکی از این روش‌ها که در سی‌پنل توسط ابزار Redirects اعمال می‌شود و به شما اجازه می‌دهد که دامنه‌هایی که به سی پنل شما متصل است را به دامنه‌ای دیگر ارجاع دهید. همچنین شما می‌توانید برای این ارجاع تعریف کنید که به چه صورت و در جزئیات ارجاع نیز مدیریت داشته باشید. این ابزار شامل دو قسمت اصلیِ Add Redirect و Current Redirects می‌باشد.

امیر بازدید : 17 شنبه 16 بهمن 1400 نظرات (0)

به نظر نویسنده‌ی این مقاله عصر امروز عصرِ سرعت است. سرعتی که روز‌به‌روز در حالِ افزایش است از خودروها گرفته تا به ارتباطات و ردوبدل کردن اطلاعات. در دنیای کامپیوتر نیز دنیایی است که روز به روز سریع‌تر از دیروزش می‌شود مثلاً اگر تا چند سال قبل برای انتقال اطلاعات باید به وسیله‌ی یک وسیله‌ی جانبی مانند فلش مموری اطلاعات خود را داخل فلش کپی می‌کردید و سپس باید فلش را به حافظه مقصد خود می‌بردید و در آنجا اطلاعات خود را منتقل می‌کردید، امروزه با دو یا سه کلیک این امر شدنی شده است. همچنین در کار با رایانه‌ی خود اگر برای یک عملیاتی ۱۰ ثانیه وقت می‌گذاشتید، بسته به نوع آن عملیات شاید هم بیشتر، اما امروز با فشردن دو یا چند کلید در صفحه کیبورد می‌توانید در وقت خود صرفه جویی کنید. در این مقاله با من همراه باشید تا با کلیدهای میانبر این مقاله بتوانید حرفه‌ای تر و با سرعت بیش‌تر با رایانه خود کار کنید.

امیر بازدید : 17 چهارشنبه 13 بهمن 1400 نظرات (0)

در سال ۱۹۹۵ بود که مایکروسافت مرورگر خود را تحت عنوان Internet Explorer در ویندوز ۹۵ عرضه کرد و تا ویندوز ۱۰ مرورگر پیش‌فرض ویندوز بود اما نارضایتی فراوانی را از سمت کاربران به همراه داشت و هرکس از کاربران قدیمی ویندوز باشد و از اینترنت استفاده کرده باشد در اولین فرصت مرورگر خود را به مرورگری دیگر غیر از اینترنت اکسپلورر تغییر می‌دهد. از این رو بود که در سال ۲۰۱۵ مایکروسافت برای ویندوز ۱۰ خود مرورگر Microsoft Edge را عرضه کرد سپس در سال ۲۰۱۷ برای اندروید و آی‌او‌اس و در سال ۲۰۱۹ برای مک‌او‌اس و در سال ۲۰۲۰ برای ویندوز ۷ و لینوکس نسخه‌‌های مربوط به آن منتشر کرد. مایکروسافت در اولین نسخه‌های این مرورگر از هسته‌ی سازنده‌ی مرورگر موزیلا در مرورگر مایکروسافت اج استفاده نمود سپس در سال ۲۰۲۰ موتور خود را کرومیوم به روزرسانی کرد و این امر سبب سبک‌تر شدنش نسبت به اینترنت اکسپلورر شد و مایکروسافت با این کار خود توانست تا حدی معایب مرورگر قبلی خود را جبران کند.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 12 بهمن 1400 نظرات (0)

Subdomains یکی دیگر از ابزارهای سی پنل است که به شما امکان ساخت یک زیردامنه را می‌دهد. اگر نمی‌دانید زیردامنه چیست به زبان ساده www که زیاد دیده‌اید و همیشه قبل از نام دامنه هر سایت می‌آید نوعی زیردامنه است که پیش‌فرض به تمام دامنه‌ها متصل است. همچنین شما می‌توانید زیردامنه دیگری هم برای خود بسازید و از آن به عنوان دامنه‌ای مجزا استفاده کنید. حتی می‌توانید سایتی مستقل از دامنه‌ی اصل را روی آن بالا بیاورید اما استفاده زیردامنه برای وب‌سایت‌ها بیش‌تر برای زمانی است که اگر بخواهند قسمتی از سایت را از بقیه‌ی قسمت‌های سایت جدا کنند از Subdomains استفاده می‌کنند. به عنوان مثال برای پنل کاربری از my استفاده می‌کنند که به این صورت نوشته می‌شود: my.domain.com یا برای مقالات سایت هم می‌توان از زیردامنه blog نیز استفاده کرد. البته استفاده از زیردامنه به عهده شما است و اجباری در ساخت آن برای مقالات و یا برای پنل کاربری نیست. پس اگر می‌خواهید برای دامنه خود زیردامنه‌ای را بسازید در این مقاله ما را همراهی کنید.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 12 بهمن 1400 نظرات (0)

یکی از ابزارهایی که در سی پنل در اختیار کاربران قرار گرفته است ابزار Addon Domains است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند به سی پنل و فضای میزبانی خود علاوه بر دامنه پیش فرض و اولیه‌ی هاست خود دامنه‌ی دیگری را اضافه کنند. شاید این قابلیت برای تمامی کاربران مورد استفاده قرار نگیرد اما کاربرانی هم هستند که بسته به نوع نیازشان می‌خواهند که دامنه‌ای را به فضای میزبانی خود اضافه کنند و مدیریت چند دامنه را از یک کنترل پنل داشته باشند. نکته ای که حائز اهمیت است این است که چنین قابلیتی را باید از سمت شرکت ارائه دهنده فضای میزبانی شما فعال شده باشد و در هنگام خرید باید قید کنید که چه تعداد دامنه ای را می‌خواهید به فضای هاست خود اضافه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا بتوانیم شما را با این قابلیت سی‌پنل آشنا کنیم.

امیر بازدید : 20 دوشنبه 11 بهمن 1400 نظرات (0)

مرورگر اپرا در سال ۱۹۹۶ با نسخه‌ی ۲٫۰ توسط شرکت اپراسافتور توسعه یافت و تا سال ۲۰۰۰ میلادی این نرم‌افزار رایگان بود و کاربران باید از سال ۲۰۰۰ به بعد باید برای استفاده کامل از این نرم‌افزار هزینه‌‎ای را پرداخت می‌کردند. اما چیزی نگذشته بود که در نسخه ۵٫۰ این نرم‌افزار سیاست درآمد از این نرم‌افزار تغییر کرد و برای کاربرانی که رایگان از این نرم‌افزار استفاده می‌کردند تبلیغات نشان داده می‌شد و برای رهایی از تبلیغات باید نسخه پولی آن را خریداری می‌کردند. اما از نسخه ۸٫۵ در سال ۲۰۰۵ با حمایت مالی گوگل از این نرم‌افزار مشروط بر قرار دادن موتور جستجوی گوگل به عنوان موتور پیش‌فرض، این نرم‌افزار رایگان شد. امروزه سهم ۲ درصد از مرورگر کاربران وب را اپرا به خود تخصیص داده است و هنوز هم محبوبیت خود را در بین کاربران خود دارد.

امیر بازدید : 14 دوشنبه 11 بهمن 1400 نظرات (0)

گاهی اوقات پیش می‌آید که درخواست‌ها و بازدیدهای وب‌سایتتان افزایش پیدا می‌کند. حجم دانلود و یا آپلود سایتتان از پهنای باندی که برای شما در نظر گرفته شده است بیش‌تر می‌شود. و این اتفاق باعث کاهش در سرعت سایتتان می‌شود. یکی از راه حل‌هایی که می‌توان مطرح کرد جدا سازی پایگاه داده از فضای میزبانی هاستتان است. به این صورت که پایگاه داده‌های مدنظر خود را در هاست دیگری قرار دهید سپس با اعمال تنظیماتی که در این مقاله به آن می‌پردازیم، فضای میزبانی اصلی خود را به پایگاه داده مد نظر خود متصل کنید. این روش اکثر سایت‌های بزرگی است که با این کار سرعت سایت خود را مدیریت می‌کنند. یکی از ابزارهای سی پنل که برای این امر قرار داده است Remote MySQL است که در ادامه به تنظیمات این ابزار می‌پردازیم.

امیر بازدید : 21 پنجشنبه 07 بهمن 1400 نظرات (0)

اگر از کاربرانی هستید که در فضای وب از مرورگر استفاده زیادی می‌کنید حتما با Mozilla Firefox آشنایی دارید. این مرورگر محبوب در سال ۲۰۰۲ توسط شرکت Mozilla منتشر شد. موتوری که برای بارگذاری و چیدمان صفحات وب در این اپلیکیشن استفاده می‌شود Gecko نام دارد اما این مرورگر برای محصولات شرکت اپل از موتور اختصاصی اپل یعنی وب‌کیت استفاده می‌کند. موزیلا فایرفاکس در سیستم عامل‌های لینوکس استفاده زیاد داشت و به مرور زمان این استفاده و محبوبیت به دیگر سیستم عامل‌ها انتقال یافت تا حدی که فایرفاکس تا چندسال مرورگر از قبل نصب شده در ویندوز و مکینتاش بود. نام فاکس در این مرورگر به معنای روباه است و لوگوی آن نیز شبیه روباه است ولی صاحب امتیازان فایرفاکس این مرورگر را به پاندای سرخ تعریف کرده‌اند.

امیر بازدید : 28 پنجشنبه 07 بهمن 1400 نظرات (0)

از کارهای پر اهمیتی که باید در فضای میزبانی هاست رعایت شود، مدیریت کردن داده و اطلاعاتی است که یا از کاربر گرفته می‌شود یا خودمان آن را وارد فضای میزبانی می‌کنیم. سی پنل برای مدیریت داده هایتان پایگاه داده MySQL را در اختیار ما قرار داده است. شما می‌توانید در سی پنل به دو روش برای هاست خود پایگاه داده ای را ایجاد کنید و برای پایگاه داده‌ی خود کاربری را با دسترسی مشخص شده ایجاد کنید. یکی از دو روش برای ساخت پایگاه داده و کاربر، استفاده از ابزار MySQL® Database Wizard است. این ابزار به ما کمک می‌کند تا بتوانیم پایگاه داده‌ی خود را به صورت قدم به قدم ایجاد کنیم سپس کاربری را برای آن تعریف کنیم.

امیر بازدید : 17 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

بدون شک یکی از بهترین و پرکاربَرترین مرورگرهای موجود در سیستم‌عامل‌ها مرورگرِ Google Chrome است. البته این ادعای یک وب‌سایتی‌ست به نام StatCounter که تجزیه و تحلیل ترافیک سطح وب را می‌کند. این وب‌سایت تخمین زده است که ۶۵٪ سهم استفاده از مرورگرهای جهان از سال ۲۰۱۸ به بعد را گوگل کروم به خود اختصاص داده است. این مرورگر در ۳ سپتامبر ۲۰۰۸ از سوی شرکت گوگل انتشار یافت. این مرورگر که از WebKit که برای اپل بود به عنوان موتور خود استفاده می‌کرد بعدها با توسعه‌ی وب کیت را به Blink که توسط خود گوگل توسعه یافته بود به‌روزرسانی شد. حال این مرورگر برای تمام سیستم عامل ‌های موجود در رایانه‌ها و اسمارت‌فون‌ها به صورت رایگان در دسترس است و محبوبیت بالایی را در بین کاربران دارد.

امیر بازدید : 18 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

پوتی چیست؟

پوتی نرم‌افزاری است رایگان که در سال ۱۱۹۸ میلادی به دست سیمون تاتام (Simon Tatham) توسعه دهنده انگلستانی توسعه یافت. برای PuTTY معنای به خصوصی را تعریف نکرده‌اند اما TTY در این کلمه که مخفف TeleTYpewriter است، دستوری است که در سیستم‌عامل‌های یونیکس به کار برده می‌شود. به طور خلاصه روش کار اصلی این برنامه بدین صورت است که شما با وارد کردن آیپی و پورت مورد نظر خود با پروتکل SSH می‌توانید به سیستم عامل مورد نظر خود دسترسی داشته باشید. کاربرد دیگر این نرم افزار انتقال فایل نیز می‌باشد و برای استفادۀ سیستم عامل‌‌های ویندوز و یونیکس در اختیار کاربران قرار گرفته است. پوتی از پروتکل‌هایی نظیر SSH, SCP, Telnet, rlogin و … پشتیبانی می‌کند.

امیر بازدید : 18 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

phpMyAdmin که به زبان PHP نوشته شده است نرم افزار رایگانی است که برای مدیریت پایگاه داده MySQL در فضای میزبانی وب در اختیار کاربران قرار داده شده است. از آن جایی که یادگیری تمامی قسمت‌های این اپلیکیشن به طور جزئی در این مقاله نمی‌گنجد و خود نیاز به دوره‌ای کامل و جامع دارد. اما در این مقال با نگاهی اجمالی شما را با این ابزار آشنا می کنیم. حال اگر می‌خواهید در سی پنل با پایگاه داده یا همان دیتابیس خود بیش‌تر آشنا شوید، پس در این مقاله با ما همراه باشید.

امیر بازدید : 19 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

هدف اصلی هر وب سایتی در فضای اینترنت ردوبدل کردن اطلاعات است. گاهی اوقات این اطلاعات فقط از سمت کاربر دریافت می‌شود و گاهی اوقات فقط از سوی صاحبان وب‌سایت‌ها برای بازدیدکنندگان به اشتراک گذاشته می‌شود. اما در بیش‌تر اوقات این اطلاعات به صورت دو طرفه منتقل می‌شود. مهم‌ترین چیزی که برای این امر نیازِ صاحبان وب‌سایت‌ها هست وجود منبعی به نام دیتابیس‌ها برای ذخیره‌ی این اطلاعات است. برای اینکه بخواهید از طریق سی پنل برای وب‌سایت خود دیتابیسی را تعریف کنید و بسازید باید با ابزار MySQL Databases ابتدا دیتابیسی را بسازید تا اطلاعات خود را در آن ذخیره نمایید. برای کار با این ابزار از سی‌پنل در این مقاله با ما همراه باشید….

امیر بازدید : 15 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

شاید برایتان پیش آمده باشد که سرورتان دچار مشکل شده و اتصال شما به سرورتان قطع شده باشد و نمی‎‌توانید از طریق نرم‌افزارهایی مثل PuTTY به سرور خود متصل شوید. اینجاست که به پشتیبانی خود با عنوان قطعی سرور تیکتی ارسال می‌کنید و با پاسخ اتصال توسط VNC Viewer مواجه می‌شوید، حال باید این نرم افزار را دانلود کنید و اگر کار با آن را یاد ندارید به آموزش اتصال VNC مراجعه کنید.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

کار کردن با سیستم‌عامل‌هایی مانند لینوکس در فضای سرور بسیار دشوار است. دلیل این امر هم مشخص است. زیرا منابع سخت افزاری این سیستم عامل ها فاصله‌ی زیادی را با شما دارد که باعث افت سرعت می‌شود برای جبران این افت سرعت باید دست به دامن برنامه هایی بر پایه‌ی پروتکل اس اس اچ شد. یکی از بهترین و پراستفاده‌ترین نرم‌افزاری که برای اتصال به سرور لینوکس توسط SSH استفاده می‌شود نرم‌افزار PuTTY است. این برنامه محبوب در سال ۱۱۹۸ میلادی توسط سیمون تاتام توسعه پیدا کرد. این نرم‌افزار که در ابتدا برای سیستم‌عامل‌های ویندوزی ساخته شده بود، اما برای سیستم عامل‌های دیگری نیز پورت شده است. در این مقاله شما میتوانید نسخه‌ی ویندوزی این نرم‌افزار را دانلود کنید.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

ویندوز یازده (Windows 11) نسخه جدید سیستم‌عامل ویندوز ان‌تی مایکروسافت است که توسط این شرکت توسعه یافته‌است. این نسخه در ۲۴ ژوئن ۲۰۲۱ به صورت رسمی رونمایی شد. این سیستم عامل با اسم رمز Sun Valley در دست توسعه بوده و در مقایسه با ویندوز ۱۰ تغییرات قابل توجهی دارد. بخش قابل توجهی از تغییرات ظاهری این ویندوز برگرفته از ویندوز ۱۰ ایکس است. پیشتر مایکروسافت اعلام کرد قرار نیست ویندوز ۱۰ ایکس منتشر شود و بسیاری این نسخه را جایگزینی برای ویندوز ۱۰ ایکس می دانند. در این بین اطلاعات بسیاری پیرامون ویندوز ۱۱ منتشر شد.

امیر بازدید : 17 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

یکی از امکانات سی پنل، ویرایش تصاویر است. شما می توانید در این فضا تصاویر خود را به راحتی ویرایش کنید. وقتی وارد این قابلیتِ سی‌پنل می‌شوید سه ابزار در اختیار شما قرار داده شده است. ابزار اول Thumbnailer است که این امکان را به شما می‌دهد تا از تصاویری که می‌خواهید نسخه‌ی بند انگشتی بگیرید. Scaler برای تغییر سایز یک تصویر است. Converter سومین ابزار این بخش است که امکان تبدیل فرمت تصاویر را به شما می‌دهد. حال برای کار کردن با این ابزارها با ما همراه باشید.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

وین باکس Winbox نرم‌افزاری است که بدون کد زدن در ترمینال میکروتیک برای شما امکان کانفیگ تجهیزات میکروتیک را می‌دهد. این رابط گرافیکی به وسیله‌ی شرکت میکروتیک به صورت رایگان در اختیار کاربرانش قرار گرفت تا دسترسی کاربران را برای کانفیگ میکروتیک سهل و آسان سازد. برای درک بهتر این نرم‌افزار خدمت شما عزیزان، این ابزار حکم همان Remote Desktop را برای سیستم عامل ویندوز دارد. حال در این مقاله به چگونگی اتصال از طریق این نرم افزار می پردازیم.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

ویندوز ده (Windows 10) سیستم‌عاملی است که توسط مایکروسافت توسعه یافته و به‌عنوان بخشی از خانواده سیستم عامل‌های ویندوز ان‌تی منتشر شد. این جانشین ویندوز ۸٫۱ است که تقریباً دو سال پس از آن در تاریخ ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۵ عرضه شد. ویندوز ۱۰ از طریق شبکه توسعه‌دهنده مایکروسافت و مایکروسافت تک‌نت و به عنوان یک نسخه رایگان برای نسخه‌های خرده فروشی کاربران ویندوز ۸ و ویندوز ۸٫۱ از طریق فروشگاه مایکروسافت برای بارگیری در دسترس قرار گرفت. ویندوز ۱۰ علاوه بر بیلدهای آزمایشی اضافی ویندوز ۱۰، که در دسترس کارمندان داخلی است، به‌طور مداوم بیلدهای جدید دریافت می‌کند و بدون هیچ هزینه اضافی برای کاربران در دسترس است. دستگاه‌های موجود در محیط‌های سازمانی می‌توانند این به روزرسانی‌ها را با سرعت کمتری دریافت کنند یا از نقاط عطف پشتیبانی طولانی مدت که فقط به روزرسانی‌های مهم مانند وصله‌های امنیتی را در طول عمر ده ساله پشتیبانی طولانی مدت دریافت کنند.

امیر بازدید : 20 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که اطلاعات مهمی را در هارد دیسک یا مموری خود داشتید و به دلایلی اطلاعاتتان پاک می شود. در چنین شرایطی دست به دامن ریکاوری کردن اطلاعات خود می شوید و به هر دری می زنید تا اطلاعات از دست رفته را بازگردانید اما اگر از قبل بکاپ می گرفتید دیگر نگران پاک شدن اطلاعات خود نمی شدید. چنین اتفاق تلخ و ناگواری ممکن است در فضای میزبانی شما هم رخ بدهد. شما می‌توانید برای جلوگیری از چنین اتفاقی از فایل‌های خود بکاپ بگیرید. در این مقاله ما به شما آموزش می دهیم که چگونه در سی پنل از هاست خود بکاپ بگیرید. سی پنل دو ابزار را در اختیار ما قرار داده است که هر دوی این ابزارها یک کار را می کنند و ما با ابزار Backup Wizard این آموزش را پیش می بریم.

امیر بازدید : 17 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

وقتی کاربری دامنه‌ی شما را در مرورگر خود وارد می‌کند و سایت شما برای او به نمایش در می‌آید در اصل کاربر به پوشه‌ی public_html شما رفته است و فایل index.html را اجرا کرده است. پس هرکسی می‌تواند از طریق نوارِ آدرسِ مرورگر به دیگر پوشه‌های هاست ما دسترسی داشته باشد و محتویات آن را بخواند که این چیزی نیست که ما می‌خواهیم. در اینجا سی پنل ابزاری را به نام Directory Privacy در اختیار ما قرار داده است که به وسیله‌ی این ابزار می‌توانیم دسترسی به تمام پوشه‌های هاست خود را رمزنگاری کنیم و امنیت آن را افزایش دهیم.

امیر بازدید : 12 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

ویندوز هشت (Windows 8) یک نسخه سیستم‌عامل ویندوز شرکت مایکروسافت می‌باشد که در ۱ اوت ۲۰۱۲ به بازار عرضه شد. ویندوز ۸ برای استفاده در رایانه‌های شخصی، رایانه‌های همراه و تبلت ها تولید شده‌ است. این نسخه به علت داشتن باگ ها، هنگ ها و لگ های زیاد و همچنین حذف شدن دکمه استارت از نوار وظیفه (تسکبار) به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و به همین علت مایکروسافت مجبور شد تا پس از مدت کوتاهی ویندوز ۸٫۱ را عرضه کند.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

سی پنل برای انتقال و دسترسی به فایل‌های فضای میزبانی هاست راه‌هایی را در اختیار کاربر قرار داده است. از طریق پرتکل اف تی پی شما می‌توانستید به راحتی با نصب یک برنامه و ساختن اکانت مربوط به آن به فایل های هاست خود دسترسی داشته باشید و به مدیریت آن بپردازید. یکی دیگر از ابزارهایی که سی پنل در اختیار ما قرار داده است Web Disk است. شما به وسیله ی این ابزار حتی بدون نیاز به نصب نرم افزار جانبی می توانید به فضای میزبانی هاست خود دسترسی داشته باشید. حال با ما همراه باشید تا شما را با این ابزار آشنا کنم.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

ویندوز هفت (Windows 7) با اسم رمز وينا هفتمین نسخهٔ سیستم‌عامل از مجموعهٔ مایکروسافت ویندوز و خانوادهٔ ویندوز ان‌تی بود که در تاریخ ۲۲ اکتبر سال ۲۰۰۹ به بازار عرضه شد. ویندوز ۷ برای استفاده در کامپیوترهای شخصی تولید شده‌است. این سیستم‌عامل هفتمین نسل از سیستم‌عامل‌های ویندوز بود و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۷ گذاشته‌اند. همچنین پشتیبانی ویندوز ۷ توسط مایکروسافت در تاریخ ۱۴ ژانویه ۲۰۲۰ متوقف شد.

امیر بازدید : 11 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

در مقاله‌ی فایل منیجر آموختید چگونه فایل‌های خود را مدیریت کنید اما کار کردن با فایل منیجر سی پنل کمی دشوار است و کنترل پنل سی پنل بر اساس پروتکل FTP توانسته است دسترسی شما به فایل‌های هاستتان را از این طریق برایتان هموار سازد. پروتکل اف تی پی(FTP) مخفف “File Transfer protocol” به معنیِ “پروتکل انتقال فایل” است. شما باید ابتدا اکانت خود را ایجاد کنید سپس از این پروتکل برای مدیریت فایل خود استفاده کنید. ما در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید در سی پنل اکانت‌های

FTP Account کجای سی پنل قرار دارد؟

Add FTP Account ، اضافه کردن اکانت FTP

برای ایجاد یک اکانت FTP به این قسمت باید مراجعه کنید.
  • Log In: شما در اینجا باید نام کاربری خود را ایجاد کنید. نامی که اینجا وارد می‌کنید به همراه علامت @ و همراه نام دامنه شما می‌آید و در نهایت می‌شود نام کاربری شما.
  • Domain: شما اینجا تعیین می‌کنید که اکانت شما برای چه دامنه‌ای باشد و این دامنه در ادامه نام کاربری که در فیلد قبلی پر کرده‌اید جای می‌گیرد.
  • Password: پسورد خود را در این قسمت وارد کنید.
  • Password (Again): پسورد خود را مجدداً تکرار کنید.
  • Password Generator: با کلیک بر روی Password Generator می‌توانید از پسورد رندمی که سی‌پنل برای شما می‌سازد استفاده کنید. سپس تیک گزینه‌ی “I have copied this password in a safe place” یعنی پسورد خود را در جایی امن ذخیره کرده‌ اید را فعال نمایید. و در آخر دکمه‌ی Use Password بزنید.
  • Directory: برای اینکه دسترسی اکانت فعلی را به پوشه‌ای خاص محدود کنید در این قسمت آدرس پوشه مدنظر خود را تعیین کنید.
  • Quota & Unlimited: با انتخاب گزینه‌ی Quota و تعیین مقدار مصرف داده به نرخ مگابایت می‌توانید کاربر خود را محدود کنید. اما اگر گزینه‌ی Unlimited را انتخاب کنید مقدار مصرف داده برای کاربر شما نامحدود می‌شود.

فهرست تمام اکانت‌های FTP شما

در این قسمت شما اکانت‌هایی که در بخش قبل ساختید را می‌توانید مشاهده کنید. و حتی به ویرایش آن‌ها نیز بپردازید.
  • Log In: در این ستون نام کاربری یا همان یوزرنیم شما است.
  • Path: مسیری که کاربر به آن دسترسی دارد در این قسمت است.
  • Usage/ Quota: نمایش مقدار مصرف داده به نرخ مگابایت در این ستون است.

سر برگ Actions برای ویرایش اکانت هایی که ساختید:

  • Change Password: این گزینه برای تغییر رمز عبور است.
  • Change Quota: می توانید محدودیتی که در مقدار مصرف داده تعیین کردید را از این قسمت دوباره ویرایش کنید.
  • Delete: برای حذف اکانت این گزینه را انتخاب کنید.
  • Configure FTP Client: این را در ادامه توضیح خواهم داد.

اف تی پی اکانت هایی که از قبل ساخته شده توسط سی پنل

کنترل پنل سی پنل از قبل حساب‌های FTP دیگری را ساخته است که شما می‌توانید از این حساب‌ها نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید این اکانت ها غیرقابل حذف و ویرایش هستند. رمز عبور این اکانت ها همان رمز عبور سی پنل شما می باشد.

چگونه از حساب FTP که ساختیم استفاده کنیم؟

دو روش برای استفاده از این اکانت‌ها وجود دارد:

  • از طریق فایل اکسپلورر ویندوز: شما اگر نام کاربری حساب خود را در نوار آدرس فایل اکسپلورر کامپیوتر خود وارد کنید و کلید اینتر را بزنید بعد مدت کوتاهی صفحه‌ای برای شما باز می‌شود و با وارد کردن یوزرنیم و پسورد خود وارد حساب اف تی پی خود شوید.
  • از طریق برنامه‌های اف تی پی: در قسمت FTP Accounts در آخرین ستون‌ها یک کاربر بر روی گزینه‌ی Configure FTP Client کلیک کنید. صفحه‌ای مشابه صفحه‌ی زیر برای شما به نمایش در می‌آید:
سی پنل دو نرم افزار را برای شما پیشنهاد می‌دهد یکی از این نرم افزارها را دانلود و نصب کنید. که خود مقاله ای جداگانه را می طلبد. ما در این مقاله CuteFTP را به شما آموزش می‌دهیم.
وقتی برنامه را باز کنید با چنین صفحه ای رو به رو می ‌شوید. برای اتصال آن به اکانت اف تی پی خود به بخش قبل مراجعه کنید، در قسمت Manual Settings سه مقدار دیده می‌شود که باید در سه مربوط به برنامه پر کنید:
  • Host: مقدار FTP server را در این فیلد پرکنید.
  • Username: مقدار FTP Username را در این فیلد پرکنید.
  • Password: در این قسمت رمز عبور اکانت خود را وارد کنید.
  • Port: معمولا پورت عدد ۲۱ است و نیازی به تغییر آن نیست.

هم اکنون که با سی پنل بیشتر آشنا شدید، می توانید جهت خرید هاست سی پنل یا مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.

در صورتی که قصد ارائه و فروش هاست سی‌پنل را دارید، می‌توانید با خرید سرور مجازی سی پنل و لایسنس سی‌پنل از زویپ سرور، نصب و کانفیگ‌های لازم را به کارشناسان شرکت بسپارید.

امیدواریم از این مقاله آموزشی زویپ سرور استفاده لازم را برده باشید.

FTP خود را بسازید و به مدیریت آن بپردازید.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

سی‌پنل یکی از قدرتمند‌ترین کنترل‌پنل‌های موجود در سطحِ مدیریتِ فضایِ میزبانیِ هاست می‌باشد. علت قدرت این کنترل‌پنل وجود ابزارهایی است که به کاربر ارائه می‌دهد تا بتواند به بهترین نحوِ ممکن کنترلِ فضایِ میزبانیِ هاستِ خود را در دست بگیرد. یکی از ابزارهای مهم این کنترل‌پنل ابزار File Manager است که شما می‌توانید با قابلیت‌هایی که در این قسمت از سی‌پنل وجود دارد فایل‌های فضای میزبانی خود را به راحتی مدیریت کنید حال اگر کار با این ابزار مهم از سی‌پنل را یاد ندارید، نگران نباشید و با ما همراه باشید تا به شما این ابزار مهم و پرکاربرد سی‌پنل را برایتان شرح دهم.

امیر بازدید : 18 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

ویندوز اکس‌پی (Windows XP) یکی از سیستم‌عامل‌هایی است که اسم رمز «ویسلر» را بر خود داشت؛ چرا که در طول توسعهٔ ویندوز ایکس‌پی، بسیاری از کارکنان مایکروسافت در تفریحگاه ویسلر کانادا مشغول ساخت آن بودند. ویندوز اکس‌پی بر روی هسته ویندوز ان‌تی و ۲۰۰۰ پایه‌گذاری شد و جانشین دو ویندوز ۲۰۰۰ و ام‌ای گردید. این سیستم عامل از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ پرفروش ترین سیستم عامل کامپیوترها بود و همچنان از آن در کنار ویندوز ۷ به عنوان موفق ترین ویندوز تاریخ یاد می شود.

امیر بازدید : 16 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

MikroTik یک سرور مبتنی بر کرنل لینوکس است که بر روی یک کامپیوتر معمولی قابل نصب و سرویس دهی به صورت کاملا پایدار می باشد. در واقع میکروتیک یک شرکت در کشور لاتویا است که در سال در سال ۱۹۹۵ کار خود را با فروش روتر های وایرلس شروع و در پی توسعه کار خود سیستم عاملی را تحت عنوان MikroTik Router OS ارائه کرد.

امیر بازدید : 23 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

با گسترده شدن شبکه جهانی اینترنت و توسعه فعالیت‌های تحت وب نیازهای کاربران شکل دیگری به خود گرفتند، از اینترنت فقط برای مرور اطلاعات و اخبار استفاده نمی‌شود بلکه با گسترش شبکه‌های اشتراک فایل، تبادل اطلاعات بین کاربران افزایش یافته است؛ امروزه از کاربران عادی و ساده گرفته تا سازمان‌های بزرگ و شرکت‌های عظیم همگی از اینترنت برای اشتراک گذاری و تبادل با یک دیگر استفاده می‌کنند؛ یکی از اعمالی که بسیار پر کاربرد است عملیات «دانلود» یا «بارگذاری» است.

امیر بازدید : 18 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

Winbox (وین باکس) رابط گرافیکی برای اتصال به میکروتیک است که به کمک آن می توانید بدون نیاز به استفاده از دستورات Terminal تجهیزات میکروتیک را کانفیگ کنید. نرم افزار Winbox توسط کمپانی میکروتیک به صورت رایگان عرضه شده است و شما با وارد کردن اطلاعات ورود به میکروتیک می توانید به سادگی وارد محیط تنظیمات میکروتیک شوید و قسمت های مختلفی نظیر IP , Firewall , NAT , Mangle , Web Proxy و … را مدیریت و کانفیگ کنید.

امیر بازدید : 14 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

برای ارتباط درون و بیرون شبکه باید از دستگاه های ساخته شده استفاده کنید. یکی از شرکت های مهم در زمینه ساخت این تجهیزات، کمپانی میکروتیک است. این شرکت دارای سخت افزار و نرم افزار (سیستم عامل) مخصوص خودش است. اگر شما هم یک تکنسین شبکه هستید حتما از این دستگاه برای راه اندازی شبکه خود استفاده کنید.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

کنترل پنل DirectAdmin یکی از قویترین و پایدارترین کنترل پنل های میزبانی وب میباشد. این کنترل پنل به سبب داشتن امکانات فراوانی از جمله فایروال قدرمند CSF، امکان ایجاد پکیج و کاربر، امکان ایجاد حساب نماینده، دسترسی کافی برای کاربر و… با وجود غیر رایگان بودن، توانسته جایگاه خود را در میان کنترل پنل های رایگان امروزی حفظ نماید. پورت پیشفرض دایرکت ادمین ۲۲۲۲ می باشد. این مسئله از نظر امنیتی میتواند تا حدودی خطرآفرین باشد و ما را در معرض نفوذ افراد سودجو قرار دهد. البته ناگفته نماند، چنانچه شما به عنوان ادمین از رمز عبور قوی استفاده کنید، هکر به آسانی نمی تواند به پنل شما نفوذ کند ولی در هر حال تغییر پورت نیز میتواند اقدام مفیدی در راستای ارتقا امنیت باشد. در این مقاله قصد داریم نحوه تغییر دادن پورت ورودی دایرکت ادمین را به شما کاربران گرامی آموزش دهیم.

امیر بازدید : 13 سه شنبه 28 دی 1400 نظرات (0)

یکی از مهمترین نکات در بهبود امنیت سرور ها، تغییر پورت های ورودی میباشد. این موضوع نه تنها در سرور ها بلکه در سرویس های مختلف ویندوزی و لینوکسی نیز صدق میکند. تغییر پورت به این صورت انجام میپذیرد که در قدم اول باید پورت جدید را در فایروال باز نمایید. سپس پورت جدید را در تنظیمات سرویس موردنظر جایگزین پورت قبلی نمایید. در نهایت نیز فایروال و سرور را مجددا راه اندازی نمایید. در این مقاله قصد داریم نحوه باز کردن پورت در فایروال iptables و همچنین در فایروال CSF لینوکس را به شما کاربران گرامی آموزش دهیم.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 86
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 77
  • بازدید ماه : 77
  • بازدید سال : 1,118
  • بازدید کلی : 2,597